Úloha a význam kulturních plísní v potravinách

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Brožková, Iveta
dc.contributor.author Horská, Anna
dc.date.accessioned 2019-09-25T05:20:41Z
dc.date.available 2019-09-25T05:20:41Z
dc.date.issued 2019
dc.date.submitted 2019-07-01
dc.identifier Univerzitní knihovna (studovna)
dc.identifier.uri https://hdl.handle.net/10195/74100
dc.description.abstract Bakalářská práce se v první části zabývá vlastnostmi a rolí kulturních plísní v potravinářském průmyslu, fermentovanými výrobky jako jsou sýry a sójové produkty a jejich stručnou technologii výroby. V další části přibližuje problematiku využití kulturních plísní v přípravě uzenin, konkrétně suchých fermentovaných uzenin. Na závěr je zmíněna jejich bezpečnost a způsoby balení. cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights Bez omezení
dc.subject kulturní plísně cze
dc.subject sušené fermentované uzeniny cze
dc.subject fermentované výrobky cze
dc.subject sója cze
dc.subject kultural fungi eng
dc.subject dry fermented sausages eng
dc.subject fermented products eng
dc.subject soya eng
dc.title Úloha a význam kulturních plísní v potravinách cze
dc.title.alternative The role and importance of cultural fungi in foods eng
dc.type bakalářská práce cze
dc.date.accepted 2019-08-20
dc.description.abstract-translated The first part of bachelor thesis deals with the characteristics and role of cultural fungi, fermented products eg. soya products and cheese and their manufacturing technology. The second part is focused on use of fungi in production of dry fermented sausages. And the last part mentions safety of fermented sausages and packaging methods. eng
dc.description.department Fakulta chemicko-technologická cze
dc.thesis.degree-discipline Hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D40096
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cze
dc.description.defence Studentka seznámila členy zkušební komise s obsahem své bakalářské práce, poté byla seznámena s posudkem vedoucího bakalářské práce. Studentka odpověděla na otázky členů zkušební komise. cze
dc.identifier.stag 37913
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet