dc.contributor.advisor |
Brodský, Zdeněk |
|
dc.contributor.author |
Tumpach, Tadeáš
|
|
dc.date.accessioned |
2018-06-14T06:12:23Z |
|
dc.date.available |
2018-06-14T06:12:23Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.date.submitted |
2018-04-24 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (studovna) |
|
dc.identifier.uri |
https://hdl.handle.net/10195/70994 |
|
dc.description.abstract |
Účelem této diplomové práce je sestrojení realizovatelného podnikatelského plánu na založení a provoz minipivovaru, který má autor práce v úmyslu provozovat. Podnikatelský plán je v této práci přiblížen jak na úrovni teoretické, tak v konkrétní podobě. |
cze |
dc.format |
101 s. |
|
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
podnikatelský plán |
cze |
dc.subject |
pivovary |
cze |
dc.subject |
záměr podnikání |
cze |
dc.subject |
minipivovary |
cze |
dc.subject |
business plan |
eng |
dc.subject |
breweries |
eng |
dc.subject |
intention of the entrepreneurship |
eng |
dc.subject |
mini breweries |
eng |
dc.title |
Konkrétní podnikatelský plán podniku |
cze |
dc.title.alternative |
The business plan of the enterprise |
eng |
dc.type |
diplomová práce |
cze |
dc.contributor.referee |
Pakosta, Jaroslav |
|
dc.date.accepted |
2018-06-04 |
|
dc.description.abstract-translated |
Purpose of this Master's thesis is designing of the feasible business plan in order to establish and operate a mini brewery which the author of this thesis want to run. The business plan is decsribed from theoretical as well as practical point of view. |
eng |
dc.description.department |
Fakulta ekonomicko-správní |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Ekonomika a management podniku |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
|
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta ekonomicko-správní |
cze |
dc.identifier.signature |
D37890 |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cze |
dc.description.defence |
Student seznámil komisi se svojí diplomovou prací s názvem Konkrétní podnikatelský plán podniku. Cílem práce bylo vytvoření podnikatelského plánu vhodného pro založení minipivovaru. Studentovi byly položeny následující otázky:1. V rámci rozpravy by se diplomant mohl vyjádřit k možné reailzaci daného podnikatelského plánu.2. Z hlediska toho, že produkt podnikatelského plánu obsahuje alkohol, jak by student odhadl vývoj preferencí společnosti z hlediska návykovosti a poptávky po takovýchto produktech?3. Která rizika Vašeho projektu považujete za nejpodstatnější?4. Výše zmíněná rizika ohodnoťte metodami používanými v české praxi. |
cze |
dc.identifier.stag |
33801 |
|
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |