Konkrétní podnikatelský plán podniku

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Brodský, Zdeněk
dc.contributor.author Tumpach, Tadeáš
dc.date.accessioned 2018-06-14T06:12:23Z
dc.date.available 2018-06-14T06:12:23Z
dc.date.issued 2018
dc.date.submitted 2018-04-24
dc.identifier Univerzitní knihovna (studovna)
dc.identifier.uri https://hdl.handle.net/10195/70994
dc.description.abstract Účelem této diplomové práce je sestrojení realizovatelného podnikatelského plánu na založení a provoz minipivovaru, který má autor práce v úmyslu provozovat. Podnikatelský plán je v této práci přiblížen jak na úrovni teoretické, tak v konkrétní podobě. cze
dc.format 101 s.
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights Bez omezení
dc.subject podnikatelský plán cze
dc.subject pivovary cze
dc.subject záměr podnikání cze
dc.subject minipivovary cze
dc.subject business plan eng
dc.subject breweries eng
dc.subject intention of the entrepreneurship eng
dc.subject mini breweries eng
dc.title Konkrétní podnikatelský plán podniku cze
dc.title.alternative The business plan of the enterprise eng
dc.type diplomová práce cze
dc.contributor.referee Pakosta, Jaroslav
dc.date.accepted 2018-06-04
dc.description.abstract-translated Purpose of this Master's thesis is designing of the feasible business plan in order to establish and operate a mini brewery which the author of this thesis want to run. The business plan is decsribed from theoretical as well as practical point of view. eng
dc.description.department Fakulta ekonomicko-správní cze
dc.thesis.degree-discipline Ekonomika a management podniku cze
dc.thesis.degree-name Ing.
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta ekonomicko-správní cze
dc.identifier.signature D37890
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cze
dc.description.defence Student seznámil komisi se svojí diplomovou prací s názvem Konkrétní podnikatelský plán podniku. Cílem práce bylo vytvoření podnikatelského plánu vhodného pro založení minipivovaru. Studentovi byly položeny následující otázky:1. V rámci rozpravy by se diplomant mohl vyjádřit k možné reailzaci daného podnikatelského plánu.2. Z hlediska toho, že produkt podnikatelského plánu obsahuje alkohol, jak by student odhadl vývoj preferencí společnosti z hlediska návykovosti a poptávky po takovýchto produktech?3. Která rizika Vašeho projektu považujete za nejpodstatnější?4. Výše zmíněná rizika ohodnoťte metodami používanými v české praxi. cze
dc.identifier.stag 33801
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet