Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Eisner, Aleš
dc.contributor.author Eiglová, Eva
dc.date.accessioned 2017-09-19T08:25:07Z
dc.date.available 2017-09-19T08:25:07Z
dc.date.issued 2017
dc.date.submitted 2017-07-07
dc.identifier Univerzitní knihovna (studovna)
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/69372
dc.description.abstract Bakalářská práce se zaměřuje na analýzu piva. Nejprve je popsána historie piva, poté suroviny sloužící k výrobě piva a jeho samotná výroba. Dále jsou popsány druhy piv a látky, které jsou v pivu obsažené. Experimentální část je věnována chemické analýze piva. cze
dc.format 35 s.
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights Bez omezení
dc.subject analýzy cze
dc.subject piva cze
dc.subject suroviny cze
dc.subject analysis eng
dc.subject beers eng
dc.subject raw materials eng
dc.title Analýza piva cze
dc.title.alternative analysis of beer eng
dc.type bakalářská práce cze
dc.date.accepted 2017-08-21
dc.description.abstract-translated Bachelor thesis focuse on analyzing beer. First, the history of beer is described, then the raw material that are used to make beer and producing. Then there are described different types of beers which are used in the process. The experimental part is dedicated to chemical analysis of beers. eng
dc.description.department Fakulta chemicko-technologická cze
dc.thesis.degree-discipline Klinická biologie a chemie cze
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D36665
dc.thesis.degree-program Speciální chemicko-biologické obory cze
dc.description.defence 1. Prezentace výsledků bakalářské práce. 2. Diskuze k posudku vedoucího bakalářské práce. 3. Studentka zodpověděla všechny dotazy a připomínky k BP. cze
dc.identifier.stag 23971
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet