Zlepšování nákupního procesu potravinářských firem prostřednictvím implementace logistických technologií

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Branská, Lenka
dc.contributor.author Horecká, Klára
dc.date.accessioned 2017-06-22T06:10:47Z
dc.date.available 2017-06-22T06:10:47Z
dc.date.issued 2017
dc.date.submitted 2017-05-12
dc.identifier Univerzitní knihovna (studovna) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/68510
dc.description.abstract Práce se zabývá metodami, kterými lze zlepšit proces nákupu v potravinářských firmách. Soustřeďuje se na logistické technologie JIT, CRP, VMI, QR, ECR a CPFR a rozebírá rozdíly mezi nimi. Realizovaný kvalitativní výzkum následně zkoumá současný proces nákupu ve vybraném potravinářském podniku a možnosti jeho zlepšování prostřednictvím implementace logistických technologií. Navazující kvantitativní výzkum zkoumá požadavky nákupčích potravinářských firem na logistické služby a kompatibilitu těchto požadavků s logistickými technologiemi. cze
dc.format 61 s.
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights Bez omezení
dc.subject logistické technologie cze
dc.subject JIT cze
dc.subject CRP cze
dc.subject VMI cze
dc.subject QR cze
dc.subject ECR cze
dc.subject CPFR cze
dc.subject nákup cze
dc.subject logistic technologies eng
dc.subject purchasing eng
dc.title Zlepšování nákupního procesu potravinářských firem prostřednictvím implementace logistických technologií cze
dc.title.alternative Improving the purchasing process of grocery companies through the implementation of logistic technologies eng
dc.type diplomová práce cze
dc.contributor.referee Paták, Michal
dc.date.accepted 2017-06-05
dc.description.abstract-translated The thesis engage in methods that can improve the process of purchasing in grocery companies. It is focusing on the JIT, CRP, VMI, QR, ECR and CPFR logistic technologies and analyzes the differences between them. Realised qualitative research then examines the current purchasing process in a selected grocery company and the possibilities of its improvement through the implementation of logistic technologies. Follow-up quantitative research examines the requirements of purchasing grocery companies for logistic services and the compatibility of these requirements with logistic technologies. eng
dc.description.department Fakulta chemicko-technologická cze
dc.thesis.degree-discipline Ekonomika a management chemických a potravinářských podniků cze
dc.thesis.degree-name Ing.
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D36293
dc.thesis.degree-program Chemické a procesní inženýrství cze
dc.identifier.stag 33342
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet