Konkurenceschopnost malého podniku v oblasti pekárenství

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Kožená, Marcela
dc.contributor.author Hušková, Lenka
dc.date.accessioned 2017-06-22T06:06:53Z
dc.date.available 2017-06-22T06:06:53Z
dc.date.issued 2017
dc.date.submitted 2017-04-18
dc.identifier Univerzitní knihovna (studovna)
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/68270
dc.description.abstract Předmětem bakalářské práce "Konkurenceschopnost malého podniku v oblasti pekárenství je problematika konkurenceschopnosti malých podniků v souvislosti se strategickým řízením, jejich možnosti a postavení v české ekonomice. Hodnotí postavení strategicky řízeného malého podniku. Zkoumaným podnikem je společnost Klobas Oldřich pekařství, pro který byla provedena komplexní analýza vnějších a vnitřních faktorů a SWOT analýza. Na závěr byly výsledky průzkumu vyhodnoceny a vyvozeny adekvátní doporučení pro posílení konkurenceschopnosti podniku. cze
dc.format 65 s.
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights Bez omezení
dc.subject malé a střední podniky (MSP) cze
dc.subject konkurenceschopnost cze
dc.subject příležitosti a hrozby cze
dc.subject analýza vnějšího prostředí cze
dc.subject analýza vnitřního prostředí cze
dc.subject SWOT analýza cze
dc.subject small and medium sized enterprises eng
dc.subject competitiveness eng
dc.subject external analysis eng
dc.subject internal analysis eng
dc.subject SWOT analysis eng
dc.subject strategy eng
dc.subject management. eng
dc.title Konkurenceschopnost malého podniku v oblasti pekárenství cze
dc.title.alternative The competitiveness of the small enterprise in the field of bakery machines eng
dc.type bakalářská práce cze
dc.date.accepted 2017-05-31
dc.description.abstract-translated Thesis "Competitiveness of small business in the bakery industry is the issue of the competitiveness of small businesses in the context of strategic management, their capabilities and position in the Czech economy. It evaluates the status of strategically-controlled small business. Tested company is Oldrich Klobas - bakery, which was conducted for the comprehensive analysis of internal and external factors and SWOT analysis. At the end the results of the survey were analyzed and drawn appropriate recommendations for strengthening the company's competitiveness eng
dc.description.department Fakulta ekonomicko-správní cze
dc.thesis.degree-discipline Ekonomika a provoz podniku cze
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta ekonomicko-správní cze
dc.identifier.signature D36121
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cze
dc.description.defence Studentka seznámila komisi s obsahem a cílem své bakalářské práce. Cílem práce bylo provést analýzu konkurenční schopnosti malé pekárny. Studentka seznámila komisi se závěry práce, zodpověděla otázky zaznamenané vedoucím práce a zodpověděla otázky položené komisí:Vyjmenujte metody strategické analýzy od vnějšího do vnitřního prostředí podniku. cze
dc.identifier.stag 31668
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet