dc.contributor.advisor |
Kožená, Marcela |
|
dc.contributor.author |
Hušková, Lenka
|
|
dc.date.accessioned |
2017-06-22T06:06:53Z |
|
dc.date.available |
2017-06-22T06:06:53Z |
|
dc.date.issued |
2017 |
|
dc.date.submitted |
2017-04-18 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (studovna) |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/68270 |
|
dc.description.abstract |
Předmětem bakalářské práce "Konkurenceschopnost malého podniku v oblasti pekárenství je problematika konkurenceschopnosti malých podniků v souvislosti se strategickým řízením, jejich možnosti a postavení v české ekonomice. Hodnotí postavení strategicky řízeného malého podniku. Zkoumaným podnikem je společnost Klobas Oldřich pekařství, pro který byla provedena komplexní analýza vnějších a vnitřních faktorů a SWOT analýza. Na závěr byly výsledky průzkumu vyhodnoceny a vyvozeny adekvátní doporučení pro posílení konkurenceschopnosti podniku. |
cze |
dc.format |
65 s. |
|
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
malé a střední podniky (MSP) |
cze |
dc.subject |
konkurenceschopnost |
cze |
dc.subject |
příležitosti a hrozby |
cze |
dc.subject |
analýza vnějšího prostředí |
cze |
dc.subject |
analýza vnitřního prostředí |
cze |
dc.subject |
SWOT analýza |
cze |
dc.subject |
small and medium sized enterprises |
eng |
dc.subject |
competitiveness |
eng |
dc.subject |
external analysis |
eng |
dc.subject |
internal analysis |
eng |
dc.subject |
SWOT analysis |
eng |
dc.subject |
strategy |
eng |
dc.subject |
management. |
eng |
dc.title |
Konkurenceschopnost malého podniku v oblasti pekárenství |
cze |
dc.title.alternative |
The competitiveness of the small enterprise in the field of bakery machines |
eng |
dc.type |
bakalářská práce |
cze |
dc.date.accepted |
2017-05-31 |
|
dc.description.abstract-translated |
Thesis "Competitiveness of small business in the bakery industry is the issue of the competitiveness of small businesses in the context of strategic management, their capabilities and position in the Czech economy. It evaluates the status of strategically-controlled small business. Tested company is Oldrich Klobas - bakery, which was conducted for the comprehensive analysis of internal and external factors and SWOT analysis. At the end the results of the survey were analyzed and drawn appropriate recommendations for strengthening the company's competitiveness |
eng |
dc.description.department |
Fakulta ekonomicko-správní |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Ekonomika a provoz podniku |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta ekonomicko-správní |
cze |
dc.identifier.signature |
D36121 |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cze |
dc.description.defence |
Studentka seznámila komisi s obsahem a cílem své bakalářské práce. Cílem práce bylo provést analýzu konkurenční schopnosti malé pekárny. Studentka seznámila komisi se závěry práce, zodpověděla otázky zaznamenané vedoucím práce a zodpověděla otázky položené komisí:Vyjmenujte metody strategické analýzy od vnějšího do vnitřního prostředí podniku. |
cze |
dc.identifier.stag |
31668 |
|
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |