dc.contributor.advisor |
Matějová, Pavlína |
|
dc.contributor.author |
Horová, Lýdie
|
|
dc.date.accessioned |
2016-09-23T05:12:47Z |
|
dc.date.available |
2016-09-23T05:12:47Z |
|
dc.date.issued |
2016 |
|
dc.date.submitted |
2016-06-21 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (studovna) |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/65779 |
|
dc.description.abstract |
Cílem této bakalářské práce je vytvořit podnikatelský plán pro nově vznikající subjekt v oblasti pohostinství. Práce je rozdělena do dvou částí, teoretické a na ní navazující praktické. Teoretická část objasňuje základní pojmy související s podnikáním fyzických osob a s hostinskou činností. Následně pojednává o podnikatelském plánu a jeho struktuře. Praktická část se zabývá aplikací teoretických poznatků do podoby konkrétního podnikatelského záměru. Závěr bakalářské práce hodnotí rizika a efektivnost popisované podnikatelské příležitosti. |
cze |
dc.format |
63 s. |
|
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
podnikatel |
cze |
dc.subject |
podnikání fyzických osob |
cze |
dc.subject |
hostinská činnost |
cze |
dc.subject |
podnikatelský plán |
cze |
dc.subject |
businessman |
eng |
dc.subject |
business of natural persons |
eng |
dc.subject |
hospitality industry |
eng |
dc.subject |
business plan |
eng |
dc.title |
Zpracování podnikatelského plánu |
cze |
dc.title.alternative |
Business plan creation |
eng |
dc.type |
bakalářská práce |
cze |
dc.date.accepted |
2016-09-05 |
|
dc.description.abstract-translated |
The aim of this bachelor thesis is to create a business plan for newly established entity in the field of hospitality industry. The thesis is separated into two parts theoretical and subsequent practical part. Theoretical part clarifies key concepts relating to the business of natural persons and hospitality industry. It also covers business plan and its structure. Practical part of the thesis concerns with the application of theoretical knowledge into the concrete business plan. Finally there is an evaluation of the risks and efficiency of described business opportunity. |
eng |
dc.description.department |
Fakulta ekonomicko-správní |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Management podniku: Management malých a středních podniků |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
|
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta ekonomicko-správní |
cze |
dc.identifier.signature |
D35065 |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cze |
dc.identifier.stag |
28719 |
|
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |