Učební text pro předmět Technologie potravin

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Rýdl, Karel
dc.contributor.author Čížková, Andrea
dc.date.accessioned 2016-03-10T07:37:27Z
dc.date.available 2016-03-10T07:37:27Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier Univerzitní knihovna (studovna) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/61955
dc.description.abstract Závěrečná práce dopňujícího pedagogického studia je zaměřena na přípravu učebního textu do předmětu Technologie potravin. Práce seznamuje žáky se základními postupy v technologii potravin, se zaměřením na technologii piva, vína a fermentační výrobu ethanolu. cze
dc.format 51 s. cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights Bez omezení cze
dc.subject učební texty cze
dc.subject pivo cze
dc.subject víno cze
dc.subject fermentace cze
dc.subject ethanol cze
dc.subject didactic texts eng
dc.subject beer eng
dc.subject wine eng
dc.subject fermentation eng
dc.title Učební text pro předmět Technologie potravin cze
dc.title.alternative Proposal of didactic text for subject of Food Technology eng
dc.type závěrečná práce cze
dc.contributor.referee
dc.date.accepted 2015
dc.description.abstract-translated The final thesis of the complementary pedagogical study focuses on preparation of learning materials for the subject of Food Technology. The aim of this work is introducing of basics of technology food - beer, wine and fermentation for ethanol production. eng
dc.description.department cze
dc.thesis.degree-discipline doplňující pedagogické studium cze
dc.thesis.degree-name cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta filozofická cze
dc.identifier.signature D33256
dc.thesis.degree-program cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet