dc.contributor.advisor |
Rýdl, Karel |
|
dc.contributor.author |
Čížková, Andrea
|
|
dc.date.accessioned |
2016-03-10T07:37:27Z |
|
dc.date.available |
2016-03-10T07:37:27Z |
|
dc.date.issued |
2015 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (studovna) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/61955 |
|
dc.description.abstract |
Závěrečná práce dopňujícího pedagogického studia je zaměřena na přípravu učebního textu do předmětu Technologie potravin. Práce seznamuje žáky se základními postupy v technologii potravin, se zaměřením na technologii piva, vína a fermentační výrobu ethanolu. |
cze |
dc.format |
51 s. |
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
Bez omezení |
cze |
dc.subject |
učební texty |
cze |
dc.subject |
pivo |
cze |
dc.subject |
víno |
cze |
dc.subject |
fermentace |
cze |
dc.subject |
ethanol |
cze |
dc.subject |
didactic texts |
eng |
dc.subject |
beer |
eng |
dc.subject |
wine |
eng |
dc.subject |
fermentation |
eng |
dc.title |
Učební text pro předmět Technologie potravin |
cze |
dc.title.alternative |
Proposal of didactic text for subject of Food Technology |
eng |
dc.type |
závěrečná práce |
cze |
dc.contributor.referee |
|
|
dc.date.accepted |
2015 |
|
dc.description.abstract-translated |
The final thesis of the complementary pedagogical study focuses on preparation of learning materials for the subject of Food Technology. The aim of this work is introducing of basics of technology food - beer, wine and fermentation for ethanol production. |
eng |
dc.description.department |
|
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
doplňující pedagogické studium |
cze |
dc.thesis.degree-name |
|
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta filozofická |
cze |
dc.identifier.signature |
D33256 |
|
dc.thesis.degree-program |
|
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |