Hodnocení podnikatelského plánu restauračního zařízení.

Show simple item record

dc.contributor.advisor Šenec, Alexandr
dc.contributor.author Siwek, Jakub
dc.date.accessioned 2015-09-27T10:29:52Z
dc.date.available 2015-09-27T10:29:52Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier Univerzitní knihovna (studovna) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/61171
dc.description.abstract Předmětem této bakalářské práce je zpracování podnikatelského plánu pro založení rozvozové pizzerie. tato práce je rozdělena do dvou částí, teoretické a praktické. Teoretická část je zaměřena na základní informace o podnikatelském plánu. V praktické části je zpracován konkrétní podnikatelský plán. cze
dc.description.abstract The subject of this bachelor work is processing the business plan of the foundation fastfood pizza restaurant. This work is divided into two parts, theoretical and practical part. The theoretical part is focused on fundamental informations about the business plan. In the practical part is developed concrete business plan. eng
dc.format 63 s.
dc.format.extent 1612155 bytes cze
dc.format.mimetype application/pdf cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights Bez omezení cze
dc.subject podnikatelský plán
dc.subject podnikání
dc.subject SWOT analýza
dc.subject založení podniku
dc.subject finanční analýza
dc.subject business plan
dc.subject entrepreneurship
dc.subject SWOT analysis
dc.subject company establishment
dc.subject financial analysis
dc.title Hodnocení podnikatelského plánu restauračního zařízení. cze
dc.title.alternative The business plan for the restaurant eng
dc.type bakalářská práce cze
dc.date.accepted 2015
dc.description.department Ústav podnikové ekonomiky a managementu cze
dc.thesis.degree-discipline Management podniku: Management malých a středních podniků cze
dc.thesis.degree-name Bc. cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta ekonomicko-správní cze
dc.identifier.signature D33052 cze
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cze
dc.description.defence
dc.description.defence Student seznámil komisi s obsahem a cílem své bakalářské práce. Student seznámil komisi se závěry práce a odpověděl na otázky položené vedoucím práce:Ve svém podniku předpokládáte zaměstnat 10 lidí. Jaká kritéria předpokládáte použít při jejich výběru? cze
dc.identifier.stag 25624 cze
dc.date.embargo 2015-04-30 cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account