Obsah dusitanů v masných výrobcích
Login
DSpace Home
→
Fakulta chemicko-technologická / Faculty of Chemical Technology
→
Katedra analytické chemie / Department of Analytical Chemistry
→
Bakalářské práce / Bachelor's works KALCH FCHT (Bc.)
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Obsah dusitanů v masných výrobcích
Kvapilová, Lucie
Files in this item
URI:
http://hdl.handle.net/10195/61104
Datum publikování:
2015
Document type:
bakalářská práce
Advisor:
Červenka, Libor
Signature:
D33225
Stav:
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou
E-version access:
Práce není přístupná
Study discipline:
Hodnocení a analýza potravin
Abstract:
Práce je věnována použití dusitanů v masných výrobcích jako aditivních látek. Zabývá se působením dusitanů na masný výrobek i na lidský organismus. Praktická část se věnuje stanovení dusitanů ve vybraných vzorcích suchých salámů.
Show full item record
Name:
KvapilovaL_Obsah ...
Size:
1001.Kb
Format:
PDF
Description:
bakalářská práce
View/
Open
Name:
CervenkaL_Obsah ...
Size:
591.9Kb
Format:
PDF
Description:
posudek vedoucího
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Bakalářské práce / Bachelor's works KALCH FCHT (Bc.)
[320]
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.
[39433]
Search DSpace
Whole Digital Library
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
Date issued
Authors
Titles
Subjects
This Collection
Date issued
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login