Kvalita pšenice jako suroviny potravinářských výrob

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Adam, Martin cze
dc.contributor.author Humpolíková, Jaromíra
dc.date.accessioned 2014-09-22T12:27:56Z
dc.date.available 2014-09-22T12:27:56Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier Univerzitní knihovna (studovna) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/57921
dc.description.abstract Tato bakalářská práce se zabývá kvalitou pšenice jako suroviny potravinářských výrob. Je zde uvedeno základní složení pšenice a přehled kvalitativních ukazatelů určující použitelnost pšenice pro technologické účely. Dále popisuje zdravotní aspekty související s konzumací potravin obsahující pšeničnou složku. V závěrečné časti práce je uvedeno porovnání kvality pšenice sklizené v ČR v letech 2011, 2012 a 2013. cze
dc.format 54 s. cze
dc.format.extent 2160600 bytes cze
dc.format.mimetype application/pdf cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights Pouze v rámci univerzity cze
dc.subject pšenice cze
dc.subject pšeničné zrno cze
dc.subject lepek cze
dc.subject provozní metody cze
dc.subject referenční metody cze
dc.subject Wheat eng
dc.subject grain of wheat eng
dc.subject gluten eng
dc.subject operating methods eng
dc.subject reference methods eng
dc.title Kvalita pšenice jako suroviny potravinářských výrob cze
dc.title.alternative Wheat quality in relation to food technologies eng
dc.type bakalářská práce cze
dc.date.accepted 2014 cze
dc.description.abstract-translated This thesis deals with the wheat quality as raw materials of food production. It is presented the basic composition of wheat and overview of quality indicators determining the applicability of wheat for technological purposes. It also describes the health aspects associated with the consumption of foods containing wheat ingredients. In the final part of the study the comparison of the quality of wheat harvested in the Czech Republic in the years 2011, 2012 and 2013 is presented. eng
dc.description.department Katedra analytické chemie cze
dc.thesis.degree-discipline Hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name Bc. cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D31148 cze
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cze
dc.description.defence Studentka zodpověděla dotazy komise~ a obhájila bakalářskou práci. cze
dc.identifier.stag 24162 cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet