Hledat
Přihlásit se
Digitální knihovna UPCE
→
Fakulta chemicko-technologická / Faculty of Chemical Technology
→
Katedra analytické chemie / Department of Analytical Chemistry
→
Bakalářské práce / Bachelor's works KALCH FCHT (Bc.)
→
Hledat
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Hledat
Filtry
Filtry použijte na upřesnění výsledků vyhledávání.
Aktuální filtry:
Název
Autor
Předmět
Datum vydání
Has File(s)
obsahuje
rovná se
ID
neobsahuje
nerovná se
nemá ID
Název
Autor
Předmět
Datum vydání
Has File(s)
obsahuje
rovná se
ID
neobsahuje
nerovná se
nemá ID
Název
Autor
Předmět
Datum vydání
Has File(s)
obsahuje
rovná se
ID
neobsahuje
nerovná se
nemá ID
Nové filtry:
Název
Autor
Předmět
Datum vydání
Has File(s)
obsahuje
rovná se
ID
neobsahuje
nerovná se
nemá ID
Zobrazuje se 2 z celkem 2 záznamů kolekce: Bakalářské práce / Bachelor's works KALCH FCHT (Bc.).
(0.001 vteřiny)
Zobrazují se záznamy 1-2 z 2
1
Možnosti řazení:
Relevance
Název vzestupně
Název sestupně
Datum publikování vzestupně
Datum publikování sestupně
Výsledků na stránku:
5
10
20
40
60
80
100
Sýry a jejich antioxidační vlastnosti
Hrančíková, Daniela
(
Univerzita Pardubice
,
2018
)
Využití moderních analytických technik pro analýzu biologicky aktivních látek obsažených v pseudoobilovinách
Vraná, Denisa
(
Univerzita Pardubice
,
2018
)
Zobrazují se záznamy 1-2 z 2
1
Možnosti řazení:
Relevance
Název vzestupně
Název sestupně
Datum publikování vzestupně
Datum publikování sestupně
Výsledků na stránku:
5
10
20
40
60
80
100
Procházet
Vše v Digitální knihovně
Komunity a kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Tato kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se
Rejstříky
Autor
Hrančíková, Daniela (1)
Vraná, Denisa (1)
Klíčové slovo
antioxidant activity (2)
antioxidační aktivita (2)
amarant (1)
amaranth (1)
buckwheat (1)
cheese (1)
fenolické sloučeniny (1)
gouda (1)
high performance liquid chromatography (1)
phenolic compounds (1)
... zobrazit další
Datum publikování
2018 (2)
Plný text
Ano (2)