Technologie a vlastnosti konzumního mléka

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Adam, Martin cze
dc.contributor.author Panáčková, Veronika
dc.date.accessioned 2014-09-22T12:26:44Z
dc.date.available 2014-09-22T12:26:44Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier Univerzitní knihovna (studovna) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/57724
dc.description.abstract Tato bakalářská práce byla vytvořena jako literární rešerše zabývající se získáváním mléka a jeho dalším zpracováním. Popisuje technologii výroby konzumního mléka, a to včetně jednotlivých fází výroby. Dále porovnává složení kravského mléka s mlékem ovčím, kozím, mateřským a také srovnává výhody a nevýhody konzumace mléka s ohledem na lidské zdraví. cze
dc.format 52 s. cze
dc.format.extent 1213186 bytes cze
dc.format.mimetype application/pdf cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights Pouze v rámci univerzity cze
dc.subject mléko cze
dc.subject mlékárenská technologie cze
dc.subject složení mléka cze
dc.subject alergie cze
dc.subject milk eng
dc.subject dairy technology eng
dc.subject milk composition eng
dc.subject allergy eng
dc.title Technologie a vlastnosti konzumního mléka cze
dc.title.alternative Technology and properties of milk eng
dc.type bakalářská práce cze
dc.date.accepted 2014 cze
dc.description.abstract-translated This thesis was created as a literary research and is dealing with milk production and its processing. It describes the technology of milk production that is presented in individual technological steps. Furthermore, it compares the composition of cow's milk with the milk of sheep, goat, and mother and also it compares the advantages and disadvantages of milk consumption with regard to human health. eng
dc.description.department Katedra analytické chemie cze
dc.thesis.degree-discipline Hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name Bc. cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D31146 cze
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cze
dc.description.defence Studentka přednesla bakalářskou práci a zodpověděla otázky komise. cze
dc.identifier.stag 24164 cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet