dc.contributor.advisor |
Machač, Otakar |
cze |
dc.contributor.author |
Alinč, Zdeněk
|
|
dc.date.accessioned |
2014-09-22T12:25:54Z |
|
dc.date.available |
2014-09-22T12:25:54Z |
|
dc.date.issued |
2014 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (studovna) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/57580 |
|
dc.description.abstract |
Práce je zaměřena na analýzu a měření služeb zákazníkům. V první části jsou vymezeny vztahy se zákazníky, druhá část práce je zaměřena na pojem služeb a ukazatele úrovně služeb zákazníkům. |
cze |
dc.format |
58 s. |
cze |
dc.format.extent |
637000 bytes |
cze |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
cze |
dc.subject |
zákazník |
cze |
dc.subject |
hodnota pro zákazníka |
cze |
dc.subject |
spokojenost zákazníků |
cze |
dc.subject |
služby |
cze |
dc.subject |
marketingový mix služeb |
cze |
dc.subject |
firemní strategie |
cze |
dc.subject |
měření úrovně služeb |
cze |
dc.subject |
úroveň služeb zákazníkům |
cze |
dc.subject |
customer |
cze |
dc.subject |
customer value |
cze |
dc.subject |
customer satisfaction |
cze |
dc.subject |
marketing mix of services |
cze |
dc.subject |
corporate strategies |
cze |
dc.subject |
services |
cze |
dc.subject |
measuring service levels |
cze |
dc.subject |
customer service levels |
cze |
dc.title |
Analýza úrovně služeb zákazníkům ve vybrané firmě |
cze |
dc.title.alternative |
Analysis of The Level of Customer Service In The Selected Company |
eng |
dc.type |
bakalářská práce |
cze |
dc.date.accepted |
2014 |
cze |
dc.description.abstract-translated |
The thesis is focused on the analysis and measuring of customer service. In the first part, relations with customers are defined, the second part is aimed at the concept of services and at the indicators of the level of customer service. |
eng |
dc.description.department |
Katedra ekonomiky a managementu chemického a potravinářského průmyslu |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Ekonomika a management chemických a potravinářských podniků |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická |
cze |
dc.identifier.signature |
D32021 |
cze |
dc.thesis.degree-program |
Chemické a procesní inženýrství |
cze |
dc.description.defence |
V jaké míře je důležité zveřejňovat informace o analyzovaném podniku? Jaký je rozdíl mezi pojmy služby a servis? Jsou v práci definovány služby, které podnik poskytuje svým zákazníkům? Měla zpracovaná praktická část pro podnik nějaký přínos? Otázky při obhajobě byly uspokojivě zodpovězeny. |
cze |
dc.identifier.stag |
21724 |
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |