dc.contributor.advisor |
Bajerová, Petra |
cze |
dc.contributor.author |
Nožičková, Hana |
|
dc.date.accessioned |
2012-09-14T04:41:54Z |
|
dc.date.available |
2012-09-14T04:41:54Z |
|
dc.date.issued |
2012 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (studovna) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/47357 |
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zaměřuje na senzorické vlastnosti piva. Nejprve jsou popsány suroviny pro výrobu piva, poté samotná výroba a dále senzorika a její stanovení. Hlavní část je věnována původu chutí a vůní v pivu, ať už ze surovin, výrobního procesu nebo ze sekundární kontaminace. Nakonec jsou popsána analytická a senzorická stanovení látek v pivu. |
cze |
dc.format |
63 s. |
cze |
dc.format.extent |
1002621 bytes |
cze |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
Bez omezení |
cze |
dc.subject |
pivo |
cze |
dc.subject |
senzorický |
cze |
dc.subject |
vlastnosti |
cze |
dc.subject |
analýza |
cze |
dc.subject |
beer |
eng |
dc.subject |
sensory |
eng |
dc.subject |
properties |
eng |
dc.subject |
analysis |
eng |
dc.title |
Senzorické vlastnosti piva |
cze |
dc.title.alternative |
Sensory properties of beer |
eng |
dc.type |
bakalářská práce |
cze |
dc.date.accepted |
2012 |
cze |
dc.description.abstract-translated |
The Bachelor thesis deals with Sensory properties of beer. At first in thesis are described materials for brewing, the nit self brewing, sensory properties and their assessment. The main part deals with flavour and aroma of beer, which come from materials, brewing or from secondary contamination. Finally in thesis are described sensory assessments of substances in beer. |
eng |
dc.description.department |
Katedra analytické chemie |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Hodnocení a analýza potravin |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická |
cze |
dc.identifier.signature |
D27425 |
cze |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cze |
dc.description.defence |
Studentka přednesla obhajobu své bakalářské práce a zodpověděla dotazy zkušební komise. |
cze |
dc.identifier.stag |
17735 |
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |