dc.contributor.advisor |
Lošťáková, Hana |
cze |
dc.contributor.author |
Šenková, Lucie
|
|
dc.date.accessioned |
2012-07-15T22:43:54Z |
|
dc.date.available |
2012-07-15T22:43:54Z |
|
dc.date.issued |
2012 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (archiv) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/46367 |
|
dc.description.abstract |
Hlavním záměrem této práce je zjištění seznamu atributů střívek párků vídeňského typu, důležitých pro spotřebitele. Nejdříve je vymezen proces analýzy zákazníků a v jeho rámci je podrobněji popsána analýza očekávaných a latentních požadavků a preferencí zákazníků a jejich spokojenosti. Rovněž je věnována pozornost procesu nákupu a užívání výrobků. Dále je popsán kvantitativní marketingový výzkum metodou osobního dotazování a zásady tvorby dotazníku. Praktická část práce je věnována přípravě a realizaci kvantitativního marketingového výzkumu vnímání důležitosti atributů párků a střívek a zpracování a analýze dat získaných provedeným výzkumem. |
cze |
dc.format |
79 s. |
cze |
dc.format.extent |
3891692 bytes |
cze |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
Práce není přístupná |
cze |
dc.subject |
zákazník |
cze |
dc.subject |
analýza zákazníků |
cze |
dc.subject |
požadavky |
cze |
dc.subject |
spokojenost |
cze |
dc.subject |
kvantitativní marketingový výzkum |
cze |
dc.subject |
customer |
eng |
dc.subject |
analyzing customer |
eng |
dc.subject |
requirements |
eng |
dc.subject |
satisfaction |
eng |
dc.subject |
quantitative marketing research |
eng |
dc.title |
Výzkum požadavků, preferencí a spokojenosti spotřebitelů párků vídeňského typu |
cze |
dc.title.alternative |
Research of Wants, Preferences ans Satisfaction of Wiener Sausages |
eng |
dc.type |
diplomová práce |
cze |
dc.contributor.referee |
Kasala, Juraj |
cze |
dc.date.accepted |
2012 |
cze |
dc.description.abstract-translated |
The main aim of this work is to derermine the list of attributes of Vienna sausage casings important for consumers. First, the analysis proces is defined by its consumers and analysis of the expected and latent needs and preference of customers and their satisfaction. The following part describes quantitative marketing research methods and priciples of personal interview of a questionnaire. The practical part deals with preparation and implementation of quantitative marketing research concerning with importace of attributes and sausage casings and processing and analysis of data obtained from research. |
eng |
dc.description.department |
Katedra ekonomiky a managementu chemického a potravinářského průmyslu |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Ekonomika a management chemických a potravinářských podniků |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická |
cze |
dc.identifier.signature |
D26638 |
cze |
dc.thesis.degree-program |
Chemické a procesní inženýrství |
cze |
dc.rights.physicalunit |
Práce není přístupná |
cze |
dc.description.defence |
Podařilo se Vám objevit nějaký další atribut, který jste před Vaším výzkumem nevěděla?
Co je tedy osobní dotazování? Jak jste se tedy dotazovala?
Byla ve výzkumu nějak zahrnuta závislost chuti a složení masa (například párek z kuřecího, hovězího, vepřového masa)?
Proč jste se třeba neptala na složení toho masa?
Šlo by zvýšit procentuální úspěšnost tohoto šetření? |
cze |
dc.identifier.stag |
17933 |
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |