Výzkum požadavků, preferencí a spokojenosti spotřebitelů párků vídeňského typu

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Lošťáková, Hana cze
dc.contributor.author Šenková, Lucie
dc.date.accessioned 2012-07-15T22:43:54Z
dc.date.available 2012-07-15T22:43:54Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier Univerzitní knihovna (archiv) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/46367
dc.description.abstract Hlavním záměrem této práce je zjištění seznamu atributů střívek párků vídeňského typu, důležitých pro spotřebitele. Nejdříve je vymezen proces analýzy zákazníků a v jeho rámci je podrobněji popsána analýza očekávaných a latentních požadavků a preferencí zákazníků a jejich spokojenosti. Rovněž je věnována pozornost procesu nákupu a užívání výrobků. Dále je popsán kvantitativní marketingový výzkum metodou osobního dotazování a zásady tvorby dotazníku. Praktická část práce je věnována přípravě a realizaci kvantitativního marketingového výzkumu vnímání důležitosti atributů párků a střívek a zpracování a analýze dat získaných provedeným výzkumem. cze
dc.format 79 s. cze
dc.format.extent 3891692 bytes cze
dc.format.mimetype application/pdf cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights Práce není přístupná cze
dc.subject zákazník cze
dc.subject analýza zákazníků cze
dc.subject požadavky cze
dc.subject spokojenost cze
dc.subject kvantitativní marketingový výzkum cze
dc.subject customer eng
dc.subject analyzing customer eng
dc.subject requirements eng
dc.subject satisfaction eng
dc.subject quantitative marketing research eng
dc.title Výzkum požadavků, preferencí a spokojenosti spotřebitelů párků vídeňského typu cze
dc.title.alternative Research of Wants, Preferences ans Satisfaction of Wiener Sausages eng
dc.type diplomová práce cze
dc.contributor.referee Kasala, Juraj cze
dc.date.accepted 2012 cze
dc.description.abstract-translated The main aim of this work is to derermine the list of attributes of Vienna sausage casings important for consumers. First, the analysis proces is defined by its consumers and analysis of the expected and latent needs and preference of customers and their satisfaction. The following part describes quantitative marketing research methods and priciples of personal interview of a questionnaire. The practical part deals with preparation and implementation of quantitative marketing research concerning with importace of attributes and sausage casings and processing and analysis of data obtained from research. eng
dc.description.department Katedra ekonomiky a managementu chemického a potravinářského průmyslu cze
dc.thesis.degree-discipline Ekonomika a management chemických a potravinářských podniků cze
dc.thesis.degree-name Ing. cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D26638 cze
dc.thesis.degree-program Chemické a procesní inženýrství cze
dc.rights.physicalunit Práce není přístupná cze
dc.description.defence Podařilo se Vám objevit nějaký další atribut, který jste před Vaším výzkumem nevěděla? Co je tedy osobní dotazování? Jak jste se tedy dotazovala? Byla ve výzkumu nějak zahrnuta závislost chuti a složení masa (například párek z kuřecího, hovězího, vepřového masa)? Proč jste se třeba neptala na složení toho masa? Šlo by zvýšit procentuální úspěšnost tohoto šetření? cze
dc.identifier.stag 17933 cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet