dc.contributor.advisor |
Krejčová, Anna |
cze |
dc.contributor.author |
Slavíková, Alexandra |
|
dc.date.accessioned |
2011-10-03T20:30:34Z |
|
dc.date.available |
2011-10-03T20:30:34Z |
|
dc.date.issued |
2011 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (sklad) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/41875 |
|
dc.description.abstract |
Teoretická část bakalařské práce se zabývá základními údaji o rtuti v životním prostředí, popisuje analytické techniky používané k stanovení rtuti a rozdílem konvenčního a ekologického zemědělství. |
cze |
dc.format |
41 s. |
cze |
dc.format.extent |
826625 bytes |
cze |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
Práce není přístupná |
cze |
dc.subject |
rtuť |
cze |
dc.subject |
potraviny |
cze |
dc.subject |
ekologické zemědělství |
cze |
dc.subject |
AMA 254 |
cze |
dc.subject |
mercury |
eng |
dc.subject |
foodstuff |
eng |
dc.subject |
organic agriculture |
eng |
dc.subject |
AMA 254 |
eng |
dc.title |
Rtuť v zelenině organického a běžného původu |
cze |
dc.title.alternative |
Mercury in organic and conventional vegetables |
eng |
dc.type |
bakalářská práce |
cze |
dc.date.accepted |
2011 |
cze |
dc.description.abstract-translated |
Theoretical part of the bachelor work deals with the basic information on mercury in the environment, describes analytical methods used for determination of mercury and methods of conventional and organic farming. |
eng |
dc.description.department |
Ústav environmentálního a chemického inženýrství |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Management ochrany životního prostředí |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická |
cze |
dc.identifier.signature |
D24938 |
|
dc.thesis.degree-program |
Ekologie a ochrana životního prostředí |
cze |
dc.description.defence |
Posluchačka seznámila komisi s obsahem své bakalářské práce a následně zodpověděla dotazy členů komise.
- psaní citací, vhodnější název bakalářské práce
- zdůvodnění výběru brambor a mrkve |
cze |
dc.identifier.stag |
14416 |
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |