Screeningové metody detekce a stanovení mikroorganismů v potravinách a ve vodě

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Vytřasová, Jarmila cze
dc.contributor.author Cacková, Lucie
dc.date.accessioned 2009-10-05T20:48:03Z
dc.date.available 2009-10-05T20:48:03Z
dc.date.issued 2009
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/34928
dc.description.abstract Byla vypracována literární rešerše se zaměřením na rychlé metody sledování kontaminace potravin a vody. Byly vyhledány rychlé metody detekce a stanovení MO, které se využívají v potravinářských provozech ke kontrole hygieny, sanitace prostředí a pro kontrolu kvality vody. V závěru byly tyto metody porovnány podle účelu, časové náročnosti a zhodnoceny jejich výhody a nevýhody. cze
dc.format 30 s. cze
dc.format.extent 178360 bytes cze
dc.format.mimetype application/pdf cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights Bez omezení cze
dc.subject kontrola hygieny cze
dc.subject Petrifilm cze
dc.subject Hygicult cze
dc.subject detekce mikroorganismů cze
dc.subject sanitace cze
dc.subject control of hygiene eng
dc.subject Petrifim eng
dc.subject Hygicult eng
dc.subject detection of microorganisms eng
dc.subject sanitation eng
dc.title Screeningové metody detekce a stanovení mikroorganismů v potravinách a ve vodě cze
dc.title.alternative Screening tests for detection and enumeration of microorganisms in foodstuffs and water eng
dc.type bakalářská práce cze
dc.date.accepted 2009 cze
dc.description.abstract-translated Literature research has been designed with a focus on rapid methods of monitoring contamination of food and water. They were searching the rapid detection and determination of MO, which are used in food premises to check the hygiene, sanitation and quality control of water. In conclusion, these methods were compared according to the purpose, time and performance evaluation of their advantages and disadvantages. eng
dc.description.department Katedra analytické chemie cze
dc.thesis.degree-discipline Hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name Bc. cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D21643 cze
dc.identifier.signature D21643
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet