Vliv mikrovlnného ohřevu na kvalitu potravin
Přihlásit se
Digitální knihovna UPCE
→
Fakulta chemicko-technologická / Faculty of Chemical Technology
→
Katedra analytické chemie / Department of Analytical Chemistry
→
Bakalářské práce / Bachelor's works KALCH FCHT (Bc.)
→
Zobrazit záznam
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Vliv mikrovlnného ohřevu na kvalitu potravin
Hlaváčová, Markéta
Soubory tohoto záznamu
URI:
http://hdl.handle.net/10195/34806
Datum publikování:
2009
Typ dokumentu:
bakalářská práce
Vedoucí práce:
Červenka, Libor
Signatura:
D21647
Stav práce:
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou
Přístup k e-verzi:
Bez omezení
Studijní obor:
Hodnocení a analýza potravin
Abstrakt:
Tato práce se zabývá účinky mikrovlnného záření na základní složky potravin jako jsou bílkoviny, tuky a cukry, a také jejich působení na mikroorganismy.
Zobrazit celý záznam
Název:
HlaváčováM_vliv ...
Velikost:
1.208Mb
Formát:
PDF
Zobrazit/
otevřít
Název:
CervenkaL_Vliv ...
Velikost:
150.0Kb
Formát:
PDF
Zobrazit/
otevřít
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Bakalářské práce / Bachelor's works KALCH FCHT (Bc.)
[335]
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.
[39571]
Vyhledávání
V Digitální knihovně
V této kolekci
Rozšířené hledání
Procházet
Vše v Digitální knihovně
Komunity a kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Tato kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se