Možnosti využití ICP-MS při analýze potravin

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Šrámková, Jitka
dc.contributor.author Pilařová, Lucie
dc.date.accessioned 2008-11-02T11:05:46Z
dc.date.available 2008-11-02T11:05:46Z
dc.date.issued 2008
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/30223
dc.description.abstract Bakalářská práce byla zaměřena na možnosti využití ICP-MS při analýze potravin. Byly provedeny mikrovlnné rozklady referenčních materiálů. cze
dc.format 45 s. cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.subject ICP-MS cze
dc.subject rozklady cze
dc.subject analýza potravin cze
dc.subject digestion eng
dc.subject analysis of food eng
dc.title Možnosti využití ICP-MS při analýze potravin cze
dc.title.alternative Possibilities of ICP-MS method in food analysis eng
dc.type bakalářská práce cze
dc.date.accepted 2008 cze
dc.description.abstract-translated Bachelor work was focused on possibilities of using ICP-MS by analyses of food. Then was made microwave decompositions of referential materials. eng
dc.description.department Katedra analytické chemie cze
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technická chemie cze
dc.thesis.degree-name Bc. cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D19361 cze
dc.identifier.signature D19361
dc.thesis.degree-program Chemie a technická chemie cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet