dc.contributor.advisor |
Šrámková, Jitka |
|
dc.contributor.author |
Pilařová, Lucie
|
|
dc.date.accessioned |
2008-11-02T11:05:46Z |
|
dc.date.available |
2008-11-02T11:05:46Z |
|
dc.date.issued |
2008 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (sklad) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/30223 |
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce byla zaměřena na možnosti využití ICP-MS při analýze potravin. Byly provedeny mikrovlnné rozklady referenčních materiálů. |
cze |
dc.format |
45 s. |
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.subject |
ICP-MS |
cze |
dc.subject |
rozklady |
cze |
dc.subject |
analýza potravin |
cze |
dc.subject |
digestion |
eng |
dc.subject |
analysis of food |
eng |
dc.title |
Možnosti využití ICP-MS při analýze potravin |
cze |
dc.title.alternative |
Possibilities of ICP-MS method in food analysis |
eng |
dc.type |
bakalářská práce |
cze |
dc.date.accepted |
2008 |
cze |
dc.description.abstract-translated |
Bachelor work was focused on possibilities of using ICP-MS by analyses of food. Then was made microwave decompositions of referential materials. |
eng |
dc.description.department |
Katedra analytické chemie |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technická chemie |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická |
cze |
dc.identifier.signature |
D19361 |
cze |
dc.identifier.signature |
D19361 |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technická chemie |
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |