Možnosti využití ICP-MS při analýze potravin
Login
DSpace Home
→
Fakulta chemicko-technologická / Faculty of Chemical Technology
→
Katedra analytické chemie / Department of Analytical Chemistry
→
Bakalářské práce / Bachelor's works KALCH FCHT (Bc.)
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Možnosti využití ICP-MS při analýze potravin
Pilařová, Lucie
Files in this item
URI:
http://hdl.handle.net/10195/30223
Datum publikování:
2008
Document type:
bakalářská práce
Advisor:
Šrámková, Jitka
Signature:
D19361
Stav:
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou
Study discipline:
Chemie a technická chemie
Abstract:
Bakalářská práce byla zaměřena na možnosti využití ICP-MS při analýze potravin. Byly provedeny mikrovlnné rozklady referenčních materiálů.
Show full item record
Files
Size
Format
View
There are no files associated with this item.
This item appears in the following Collection(s)
Bakalářské práce / Bachelor's works KALCH FCHT (Bc.)
[335]
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.
[39571]
Search DSpace
Whole Digital Library
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
Date issued
Authors
Titles
Subjects
This Collection
Date issued
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login