dc.contributor.advisor |
Červenka, Libor |
|
dc.contributor.author |
Remešová, Jitka
|
|
dc.date.accessioned |
2008-04-07T14:16:24Z |
|
dc.date.available |
2008-04-07T14:16:24Z |
|
dc.date.issued |
2007 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (sklad) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/28096 |
|
dc.description.abstract |
Práce je zaměřena na přírodní látky a na jejich vliv na bakterie rodu Staphylococcus aureus a Escheria coli. Dále se pak zabývá charakteristikou těchto bakterií, eugenolu a skořicového aldehydu. |
cze |
dc.format |
48 s. |
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.subject |
přírodní látky |
cze |
dc.subject |
eugenol |
cze |
dc.subject |
Skořicový aldehyd |
cze |
dc.subject |
Staphylococcus aureus |
cze |
dc.subject |
Escheria coli |
cze |
dc.title |
Vliv přírodních látek na růst bakterií |
cze |
dc.title.alternative |
Influence of natural substances to the growth of bacteria |
cze |
dc.type |
bakalářská práce |
cze |
dc.date.accepted |
2007 |
|
dc.description.department |
Katedra analytické chemie |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Hodnocení a analýza potravin |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická |
cze |
dc.identifier.signature |
D17710 |
|
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |