Stanovení konzervačních přísad v potravinách

Show simple item record

dc.contributor.advisor Chýlková, Jaromíra cze
dc.contributor.author Král, Stanislav
dc.date.accessioned 2007-09-30T12:50:08Z
dc.date.available 2007-09-30T12:50:08Z
dc.date.issued 1993
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/22222
dc.format 50 s. cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.subject konzervační přísady cze
dc.subject stanovení cze
dc.subject víno cze
dc.subject oxid siřičitý cze
dc.title Stanovení konzervačních přísad v potravinách cze
dc.title.alternative The determination of food additives cze
dc.type diplomová práce cze
dc.date.accepted 1993 cze
dc.description.department Katedra ochrany životního prostředí cze
dc.thesis.degree-discipline ochrana životního prostředí cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D6947 cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Files in this item

Files Size Format View

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account