Zobrazit minimální záznam
dc.contributor.advisor |
Říha, Václav |
cze |
dc.contributor.author |
Vytřasová, Pavlína
|
|
dc.date.accessioned |
2007-09-30T12:43:35Z |
|
dc.date.available |
2007-09-30T12:43:35Z |
|
dc.date.issued |
1992 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (sklad) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/21613 |
|
dc.format |
62 s. |
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.subject |
izotachoforéza |
cze |
dc.subject |
konzervační činidla |
cze |
dc.subject |
potraviny |
cze |
dc.title |
Izotachoforické stanovení konzervačních činidel v potravinách |
cze |
dc.type |
diplomová práce |
cze |
dc.date.accepted |
1992 |
cze |
dc.description.department |
Katedra analytické chemie |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
technická analytická a fyzikální chemie |
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická |
cze |
dc.identifier.signature |
D6777 |
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |
Soubory tohoto záznamu
K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.
|
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit minimální záznam
|
Vyhledávání
Procházet
-
Vše v Digitální knihovně
-
Tato kolekce
Můj účet
|