Diskontinuální polysulfidická várka

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Potůček, František cze
dc.contributor.author Řeha, Radim
dc.date.accessioned 2007-09-30T12:43:06Z
dc.date.available 2007-09-30T12:43:06Z
dc.date.issued 2002
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/21566
dc.description.abstract Pro smrkovou a borovicovou dřevní hmotu byl vyšetřován vliv přídavku polysulfidické síry a antrachinonu na vlastnosti buničiny získané konvenčním sulfátovým varným postupem. Vliv změny složení varného louhu na stupeň provaření buničiny byl testován pro netříděné štěpky v kvalitě vláknina na várkách ve vařáku s automatickou regulací příkonu. Získaná buničina byla mleta v holandru a charakterizována mlecí křivkou. Ve vařáku se šesti tlakovými nádobami byl zkoumán stupeň provaření buničiny, výtěžek a množství neprovarů v buničině připravené várkou tříděných štěpků v kvalitě vláknina a pilařské štěpky. cze
dc.format 83 s. : + 1 disketa cze
dc.format.extent cze
dc.format.mimetype cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights cze
dc.subject sulfátová várka cze
dc.subject antrachinon cze
dc.subject mlecí křivka cze
dc.subject dřevní hmota cze
dc.title Diskontinuální polysulfidická várka cze
dc.title.alternative Batch polysulphide cooking cze
dc.type diplomová práce cze
dc.contributor.referee cze
dc.date.accepted 2002 cze
dc.description.abstract-translated cze
dc.description.department cze
dc.thesis.degree-discipline chemická technologie papíru a celulózy cze
dc.thesis.degree-name cze
dc.thesis.degree-grantor cze
dc.identifier.signature D11571 cze
dc.thesis.degree-program cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet