Univerzita Pardubice
Přihlásit se
Digitální knihovna UPCE
→
Univerzita Pardubice
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Univerzita Pardubice
Procházet dle
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Hledat v rámci této komunity a jejích kolekcí.
Podkomunity v komunitě
Publikace vydané Univerzitou Pardubice / Published by the University of Pardubice
[3042]
Univerzitní knihovna / University Library
[156]
Kolekce v této komunitě
Horizont 2020
[52]
OpenAIRE
[0]
Publikační činnost akademických pracovníků UPCE / UPCE Research Outputs
[5712]
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.
[39571]
Poslední příspěvky
Název:
Nanomateriály pro aplikace v letectví a kosmonautice
Typ:
disertační práce
Autor:
Houdek, Jakub
Datum:
2024
Název:
Strukturování a úpravy optických parametrů chalkogenidových tenkých vrstev připravených metodou spin-coating
Typ:
disertační práce
Autor:
Kurka, Michal
Datum:
2024
Název:
Forecasting Regional Financial Performance Using Soft-Computing Methods
Typ:
disertační práce
Autor:
Toseafa, Evelyn
Datum:
2024
Název:
2024/1 Ošetrovateľstvo a pôrodná asistencia
Typ:
journal
Autor:
Neznámý autor
Datum:
2024
Název:
Stanovení aniontů v odpadních vodách z výroby buničiny
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Wasniowska, Tereza
Datum:
2023
Název:
Analytické metody pro monitorování mikroplastů v životním prostředí
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Janda, Vojtěch
Datum:
2023
Název:
Využití moderních analytických technik pro analýzu biologicky aktivních látek v čokoládě
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Matysová, Sára
Datum:
2023
Název:
Naklíčené potraviny
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Strnádková, Adéla
Datum:
2023
Název:
Analýza vybraných složek octa
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Češík, Matyáš
Datum:
2023
Název:
Stanovení biologicky aktivních látek obsažených v merlíku čilském
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Krocová, Michaela
Datum:
2023
Název:
Vliv způsobu sušení na obsah vybraných látek v potravinách
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Zajícová, Adéla
Datum:
2023
Název:
Význam a analýza lepku v potravinách, bezlepková výživa
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Zouhar, Jan
Datum:
2023
Název:
Kyselina chlorogenová a její změny při zpracování kávových zrn
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Martincová, Barbora
Datum:
2023
Název:
Kurkumin - biochemické funkce a využití
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Dušková, Veronika
Datum:
2023
Název:
Souvislost mezi barvou a antioxidačními vlastnostmi vína
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Kohoutková, Eva
Datum:
2023
Název:
Izomery lipidů a analytické možnosti pro jejich rozlišení
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Pelcl, Kryštof
Datum:
2023
Název:
Biologicky aktivní látky v plodech trnky obecné
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Široká, Nikola
Datum:
2023
Název:
Antioxidační vlastnosti houby Cordyceps sinensis během procesu simulovaného trávení
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Bláhová, Zuzana
Datum:
2023
Název:
Základní parametry mouky
Typ:
bakalářská práce
Autor:
Paukertová, Eliška
Datum:
2023
Název:
Návrh pro začlenění elektromobilů v rámci mobility v České republice
Typ:
diplomová práce
Autor:
Jantovský, Lukáš
Datum:
2024
Zobrazit další
Vyhledávání
V Digitální knihovně
V této komunitě
Rozšířené hledání
Procházet
Vše v Digitální knihovně
Komunity a kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Tato komunita
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se
Rejstříky
Autor
Hájek, Petr (102)
Stejskal, Jan (90)
Sýs, Milan (76)
Šulcová, Petra (71)
Metelka, Radovan (63)
Vytřas, Karel (63)
Švancara, Ivan (60)
Tetřevová, Liběna (55)
Chýlková, Jaromíra (51)
Hyršlová, Jaroslava (51)
... zobrazit další
Klíčové slovo
veřejná správa (687)
železniční doprava (508)
Evropská Unie (485)
education (480)
podniky (442)
obce (417)
Česká Republika (406)
analysis (405)
restaurování (389)
bezpečnost (387)
... zobrazit další
Datum publikování
2020 - 2024 (6885)
2010 - 2019 (23524)
2000 - 2009 (13281)
1990 - 1999 (3747)
1989 - 1989 (1)
Plný text
Ano (35581)
Ne (11857)
Kanály RSS
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom