Biogenní aminy v potravinách

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Vytřasová, Jarmila cze
dc.contributor.author Kazihnitková, Hana
dc.date.accessioned 2007-09-30T12:06:05Z
dc.date.available 2007-09-30T12:06:05Z
dc.date.issued 2001
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/17697
dc.description.abstract Autorka v práci pojednává o vzniku a výskytu biogenních aminů v potravinách. Shrnuje jak jejich pozitivní , tak i negativní vliv na lidský organismus. Dále se zabývá problematikou jejich stanovení. cze
dc.format 42 s. cze
dc.format.extent cze
dc.format.mimetype cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights cze
dc.subject analýza potravin cze
dc.subject aminy cze
dc.subject stanovení cze
dc.subject lidské zdraví cze
dc.title Biogenní aminy v potravinách cze
dc.title.alternative Biogenic amines in foods cze
dc.type bakalářská práce cze
dc.contributor.referee cze
dc.date.accepted 2001 cze
dc.description.abstract-translated cze
dc.description.department cze
dc.thesis.degree-discipline klinická biologie a chemie cze
dc.thesis.degree-name cze
dc.thesis.degree-grantor cze
dc.identifier.signature D11443 cze
dc.thesis.degree-program cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet