Stanovení vody v potravinách

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Adam, Martin cze
dc.contributor.author Krumniklová, Petra
dc.date.accessioned 2007-09-30T12:06:01Z
dc.date.available 2007-09-30T12:06:01Z
dc.date.issued 2003
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/17690
dc.description.abstract Stanovení obsahu vody Karl Fischerovou titrací a sušením v sušárně u mléčnýh a masných výrobků. Zjištění závislosti obsahu vody na teplotě a extrakčním čase a aktivitě vody. cze
dc.format 78 s. cze
dc.format.extent cze
dc.format.mimetype cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights cze
dc.subject titrace cze
dc.subject stanovení vody cze
dc.subject Aktivita vody cze
dc.title Stanovení vody v potravinách cze
dc.title.alternative Determination of water in food cze
dc.type diplomová práce cze
dc.contributor.referee cze
dc.date.accepted 2003 cze
dc.description.abstract-translated cze
dc.description.department cze
dc.thesis.degree-discipline hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name cze
dc.thesis.degree-grantor cze
dc.identifier.signature D12428 cze
dc.thesis.degree-program cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet