Digitální knihovnaUPCE
 

Bezpečnost potravin

Bakalářská práceOtevřený přístup
Náhled

Datum publikování

2018

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Bakalářská práce se věnuje problematice bezpečnosti potravin v Evropské unii, detailněji pak v prostředí České republiky. Je zde představena základní legislativa, instituce, systém zajištění bezpečnosti potravin i systém varování. Zaobírá se analýzou dodržování pravidel bezpečnosti potravin v České republice na základě výročních zpráv Státní zemědělské a potravinářské inspekce. Tato analýza se zabývá kontrolami provozoven, kontrolami šarží výrobků, podněty od spotřebitelů, pokutami a zákazy uloženými za porušení právních předpisů a oznámeními Systému včasného varování RASFF. Cílem práce je zhodnotit dodržování pravidel bezpečnosti potravin v České republice za období let 2007-2016.

Rozsah stran

55 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Bez omezení

Název akce

ISBN

Studijní obor

Management ochrany podniku a společnosti

Studijní program

Ekonomika a management

Signatura tištěné verze

D37600

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (studovna)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

bezpečnost, bezpečnost potravin, Česká republika, Evropská unie, Státní zemědělská a potravinářská inspekce, safety, food safety, Czech Republic, European Union, Czech Agriculture and Food Inspection Authority

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced