Výživa u nemocných s celiakií

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Ochtinská, Hana
dc.contributor.author Pešková, Kristýna
dc.date.accessioned 2017-09-19T08:18:58Z
dc.date.available 2017-09-19T08:18:58Z
dc.date.issued 2017
dc.date.submitted 2017-07-21
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/69016
dc.description.abstract Práce se zabývá tématem celiakie. Teoretická část obsahuje příznaky, diagnostiku a léčbu celiakie bezlepkovou dietou. Nakonec jsou zde porovnávány příspěvky zdravotních pojišťoven na bezlepkovou dietu. cze
dc.format 77 s.
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights Bez omezení
dc.subject bezlepkové diety cze
dc.subject celiakie cze
dc.subject celiakální sprue cze
dc.subject lepek cze
dc.subject obiloviny cze
dc.subject celiac disease eng
dc.subject celiac sprue eng
dc.subject cereals eng
dc.subject gluten eng
dc.subject gluten-free diet eng
dc.title Výživa u nemocných s celiakií cze
dc.title.alternative Nutrition by patients with celiac disease eng
dc.type bakalářská práce cze
dc.contributor.referee Semencová, Vlastimila
dc.date.accepted 2017-09-06
dc.description.abstract-translated The bachelor thesis deals with the topic of celiac disease. The theoretical part contains symptoms, diagnostics and treatment of celiac disease with gluten-free diet. Lastly, the contribution of health insurance companies for gluten free diet is compared. eng
dc.description.department Fakulta zdravotnických studií cze
dc.thesis.degree-discipline Všeobecná sestra cze
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta zdravotnických studií cze
dc.identifier.signature D36955
dc.thesis.degree-program Ošetřovatelství cze
dc.description.defence Hodnocení vedoucího: výborně minus Hodnocení oponenta: velmi dobře Doplňující otázky k obhajobě: 1. Z vyhodnocení dotazníkové otázky č. 1 (Jaké je vaše pohlaví) a v diskuzi uvádíte, že celiakií trpí více ženy než muži. Můžete vysvětlit, jak jste k tomuto závěru svým výzkumem dospěla, když Vašimi respondenty byli pouze lidé trpící celiakií? 2. Uveďte návrh využití Vámi vytvořený informačního letáku v praxi. Obhajoba bakalářské práce s prezentací velmi dobrá cze
dc.identifier.stag 33416
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet