Digitální knihovnaUPCE
 

Technologie výroby cideru a jeho význam v potravinářství

Bakalářská práce
Náhled

Datum publikování

2016

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Tato bakalářská práce popisuje výrobu zkvašeného jablečného moštu ve světě známého jako cider. V první části práci jsou diskutovány některé odlišnosti tohoto nápoje od běžně konzumovaných nápojů. Jsou zde uvedeny základní chemické látky, které jsou obsaženy ve výchozí surovině - v jablkách. Další část práce popisuje sled technologických kroků při výrobě uvedeného nápoje.

Rozsah stran

34 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Práce není přístupná

Název akce

ISBN

Studijní obor

Hodnocení a analýza potravin

Studijní program

Chemie a technologie potravin

Signatura tištěné verze

D35500

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (studovna)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

cider, výroba cideru, složení jablek, kvašení, cider, cider-making process, apple composition, fermentation

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced