Hledat
Přihlásit se
Digitální knihovna UPCE
→
Fakulta chemicko-technologická / Faculty of Chemical Technology
→
Katedra analytické chemie / Department of Analytical Chemistry
→
Hledat
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Hledat
Filtry
Filtry použijte na upřesnění výsledků vyhledávání.
Aktuální filtry:
Název
Autor
Předmět
Datum vydání
Has File(s)
obsahuje
rovná se
ID
neobsahuje
nerovná se
nemá ID
Název
Autor
Předmět
Datum vydání
Has File(s)
obsahuje
rovná se
ID
neobsahuje
nerovná se
nemá ID
Nové filtry:
Název
Autor
Předmět
Datum vydání
Has File(s)
obsahuje
rovná se
ID
neobsahuje
nerovná se
nemá ID
Zobrazuje se 4 z celkem 4 záznamů komunity: Katedra analytické chemie / Department of Analytical Chemistry.
(0.003 vteřiny)
Zobrazují se záznamy 1-4 z 4
1
Možnosti řazení:
Relevance
Název vzestupně
Název sestupně
Datum publikování vzestupně
Datum publikování sestupně
Výsledků na stránku:
5
10
20
40
60
80
100
Chemické a fyzikální parametry určující kvalitu medu a vín a jejich možné využití pro hodnocení jakosti medovin
Zapletal, Tomáš
(
Univerzita Pardubice
,
2015
)
Význam a stanovení sacharidů v alkoholických kvašených nápojích
Kříž, Martin
(
Univerzita Pardubice
,
2015
)
Stanovení organických kyselin v alkoholických kvašených nápojích
Šebková, Jana
(
Univerzita Pardubice
,
2015
)
Stanovení 5-hydroxymethylfurfuralu a sacharidů v medovinách pomocí separačních technik v kapalné fázi
Moravcová, Kamila
(
Univerzita Pardubice
,
2015
)
Zobrazují se záznamy 1-4 z 4
1
Možnosti řazení:
Relevance
Název vzestupně
Název sestupně
Datum publikování vzestupně
Datum publikování sestupně
Výsledků na stránku:
5
10
20
40
60
80
100
Procházet
Vše v Digitální knihovně
Komunity a kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Tato komunita
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se
Rejstříky
Autor
Kříž, Martin (1)
Moravcová, Kamila (1)
Zapletal, Tomáš (1)
Šebková, Jana (1)
Klíčové slovo
medovina (4)
mead (3)
víno (3)
wine (3)
5-hydroxymethylfurfural (1)
determination of saccharides (1)
fructose (1)
fruktosa (1)
glucose (1)
glukosa (1)
... zobrazit další
Datum publikování
2015 (4)
Plný text
Ano (4)