Webový portál pro celiaky

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Hřídel, Jan cze
dc.contributor.author Omáčka, Jan
dc.date.accessioned 2014-06-19T10:19:18Z
dc.date.available 2014-06-19T10:19:18Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier Univerzitní knihovna (studovna) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/56598
dc.description.abstract Práce se zabývá tvorbou webového portálu obsahujícího databázi bezlepkových produktů dostupných v České republice a jeho uvedení do praxe pod adresou gluten.cz. Portál je dostupný pomocí mobilních zařízení díky implementaci responzivního web designu. Cílem je tedy usnadnění nákupu bezlepkových potravin především za pomoci chytrého telefonu přímo v obchodě. cze
dc.format 50 s. cze
dc.format.extent 25370819 bytes cze
dc.format.mimetype application/zip cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights Bez omezení cze
dc.subject responzivní web design cze
dc.subject media queries cze
dc.subject mobile first cze
dc.subject CakePHP cze
dc.subject celiakie cze
dc.subject gluten.cz cze
dc.subject responsive web design eng
dc.subject celiac disease eng
dc.title Webový portál pro celiaky cze
dc.title.alternative Web portal for celiacs eng
dc.type bakalářská práce cze
dc.date.accepted 2014 cze
dc.description.abstract-translated The thesis deals with the creation of a web portal containing a database of gluten-free products available in Czech Republic on address gluten.cz. Portal is accessible via mobile devices due to implementation of responsive web design. The aim is to simplify gluten-free products shopping using especially a smart phone. eng
dc.description.department Katedra informačních technologií cze
dc.thesis.degree-discipline Informační technologie cze
dc.thesis.degree-name Bc. cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta elektrotechniky a informatiky cze
dc.identifier.signature D30962 cze
dc.thesis.degree-program Informační technologie cze
dc.description.defence Cílem bakalářské práce byl návrh a implementace webového portálu určeného pro celiaky a uživatele se zájmem o bezlepkovou dietu. Portál měl být dostupný také z mobilních zařízení, aby usnadnil výběr vhodných bezlepkových potravin přímo při nákupu v obchodě. Student v rámci své práce provedl úvod do problematiky responsivního webdesignu a popsal metodiku návrhu optimalizovaných webových stránek pro mobilní zařízení. Poté provedl návrh a implementaci webového portálu pro celiaky, který je vhodně optimalizován pro mobilní zařízení. Student prokázal schopnost pracovat samostatně, logicky uvažovat a nastudovat a aplikovat potřebnou technologii. Práce je nasazena v ostrém provozu na doméně gluten.cz. cze
dc.identifier.stag 21172 cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet