Zjišťování antimikrobiální a antifungální aktivity vybraných diamidů R-1-(6-fluorbenzthiazol-2-yl) ethanaminu

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Pejchalová, Marcela cze
dc.contributor.author Justová, Iveta
dc.date.accessioned 2013-07-20T01:51:14Z
dc.date.available 2013-07-20T01:51:14Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier Univerzitní knihovna (studovna) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/51649
dc.description.abstract Práce se zaměřuje na testování antimikrobiálních a antifungálních účinků vybraných derivátů R- 1- (6-fluorbenzthiazol-2-yl) ethanaminu u vybraných druhů kvasinek, gramnegativních a grampozitivních bakterií. Cílem bylo stanovit minimální inhibiční koncentrace testovaných látek pomocí diluční agarové metody. cze
dc.format 134 s. cze
dc.format.extent 2658517 bytes cze
dc.format.mimetype application/pdf cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 16.5.2023 cze
dc.subject deriváty R- 1-(6-fluorbenzthiazol-2-yl) ethanaminu cze
dc.subject minimální inhibiční koncentrace cze
dc.subject amfotericin B eng
dc.subject derivates R- 1-(6-fluorbenzthiazol-2-yl) ethanamine eng
dc.subject minimal inhibitory concentration eng
dc.subject amphotericin B eng
dc.title Zjišťování antimikrobiální a antifungální aktivity vybraných diamidů R-1-(6-fluorbenzthiazol-2-yl) ethanaminu cze
dc.title.alternative Determination of antimicrobial and antifungal activity of selected R-1-(6-fluorobenzothiazole-2-yl) ethanamine diamides eng
dc.type diplomová práce cze
dc.contributor.referee Hrušková, Olga cze
dc.date.accepted 2013 cze
dc.description.abstract-translated The work focuses on testing antimicrobial and antifungal effects of selected derivatives R-1- (6-fluorbenzothiazol-2- yl) ethanamine for selected species of yeast, gram-negative and gram-positive bacterias. The objective was to determine the minimum inhibitory concentrations of the tested substances with the agar dilution method. eng
dc.description.department Katedra analytické chemie cze
dc.thesis.degree-discipline Hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name Ing. cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D28671 cze
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cze
dc.description.defence Student přednesl obhajobu své diplomové práce a zodpověděl dotazy oponenta a členů komise. cze
dc.identifier.stag 20469 cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet