Monitorování látek obsažených v koření
Diplomová práceOmezený přístupDatum publikování
2012
Autoři
Vedoucí práce
Oponent
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Cílem mé diplomové práce bylo vypracovat rešerši týkající se mikroextrakce tuhou fází a jejího využití na analýzu různých typů koření.
V experimentální části jsem se zabýval analýzou koření a identifikací aromatických látek v něm obsažených.
Rozsah stran
97 s.
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 22.5.2022
Název akce
ISBN
Studijní obor
Hodnocení a analýza potravin
Studijní program
Chemie a technologie potravin
Signatura tištěné verze
D26202
Umístění tištěné verze
Univerzitní knihovna (sklad)
Přístup k tištěné verzi
Klíčová slova
mikroextrakce tuhou fází, SPME, aromatické látky, koření, solid phase microextraction, SPME, essential oils, spices