Digitální knihovnaUPCE
 

Monitorování látek obsažených v koření

Diplomová práce
Náhled

Datum publikování

2012

Vedoucí práce

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Cílem mé diplomové práce bylo vypracovat rešerši týkající se mikroextrakce tuhou fází a jejího využití na analýzu různých typů koření. V experimentální části jsem se zabýval analýzou koření a identifikací aromatických látek v něm obsažených.

Rozsah stran

97 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 22.5.2022

Název akce

ISBN

Studijní obor

Hodnocení a analýza potravin

Studijní program

Chemie a technologie potravin

Signatura tištěné verze

D26202

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (sklad)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

mikroextrakce tuhou fází, SPME, aromatické látky, koření, solid phase microextraction, SPME, essential oils, spices

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced