Mikroextrakční metody využívající tuhé sorbenty
Bakalářská práceOtevřený přístupDatum publikování
2009
Autoři
Vedoucí práce
Oponent
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Tato bakalářská práce je zaměřena na mikroextrakční techniky založené na využití tuhých sorbetů a jejich uplatnění pro analýzu potravin.Použitelnost mikroextrakčních metod pro analýzu potravin je demonstrována pomocí jednotlivých aplikací zaměřených na stanovení různých látek v určité potravině.
Rozsah stran
46 s.
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Bez omezení
Název akce
ISBN
Studijní obor
Hodnocení a analýza potravin
Studijní program
Chemie a technologie potravin
Signatura tištěné verze
D21642
D21642
D21642
Umístění tištěné verze
Univerzitní knihovna (sklad)
Přístup k tištěné verzi
Klíčová slova
Mikroextrakce tuhou fází, SPME, mikroextrakce na magnetickém míchadle, SBSE, mikroextrakce se sorbetem umístěným v mikrostříkačce, MEPS, mikroextrakční analýza potravin, Solid Phase Microextraction, SPME, Stir Bar Sorptive Extraction, Microextraction by Packed Sorbent, Micro extraction analysis of food