Digitální knihovnaUPCE
 

Mikroextrakční metody využívající tuhé sorbenty

Bakalářská práceOtevřený přístup
Náhled

Datum publikování

2009

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Tato bakalářská práce je zaměřena na mikroextrakční techniky založené na využití tuhých sorbetů a jejich uplatnění pro analýzu potravin.Použitelnost mikroextrakčních metod pro analýzu potravin je demonstrována pomocí jednotlivých aplikací zaměřených na stanovení různých látek v určité potravině.

Rozsah stran

46 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Bez omezení

Název akce

ISBN

Studijní obor

Hodnocení a analýza potravin

Studijní program

Chemie a technologie potravin

Signatura tištěné verze

D21642
D21642

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (sklad)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

Mikroextrakce tuhou fází, SPME, mikroextrakce na magnetickém míchadle, SBSE, mikroextrakce se sorbetem umístěným v mikrostříkačce, MEPS, mikroextrakční analýza potravin, Solid Phase Microextraction, SPME, Stir Bar Sorptive Extraction, Microextraction by Packed Sorbent, Micro extraction analysis of food

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced