Digitální knihovnaUPCE
 

Optimalizace mikrovlnného rozkladu potravinových vzorků pro potřeby multielementární analýzy technikou o-TOF-ICP-MS

Diplomová práceOtevřený přístup
Náhled není k dispozici

Datum publikování

2009

Vedoucí práce

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Práce byla zaměřena na optimalizaci základních parametrů mikrovlnného rozkladu a složení směsi rozkladných činidel pro vybrané typy potravinových vzorků s cílem dosažení maximální účinnosti rozkladu a omezení interference matrice z hlediska použití techniky o-TOF-ICP-MS.

Rozsah stran

74 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Bez omezení

Název akce

ISBN

Studijní obor

Hodnocení a analýza potravin

Studijní program

Chemie a technologie potravin

Signatura tištěné verze

D20044

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (sklad)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

food samples, microwave digestion, spectral and non-spectral interference, o-TOF-ICP-MS, potravinové vzorky, mikrovlnná mineralizace, spektrální a nespektrální interference, o-TOF-ICP-MS

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced