Izotachoforetické stanovení valinu

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Bartoš, Martin
dc.contributor.author Hloušková, Dana
dc.date.accessioned 2009-07-03T10:56:58Z
dc.date.available 2009-07-03T10:56:58Z
dc.date.issued 2009
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/33976
dc.description.abstract Práce se zabývá stanovením aminokyseliny valinu po převedení na 2-hydroxy-3-methylbutanovou kyselinu, která byla následně stanovována kapilární izotachoforézou a anionickém módu. Stanovení bylo ověřeno na analýzách modelového a reálného vzorku. cze
dc.format 81 s. cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.subject amino acid eng
dc.subject valine eng
dc.subject capillary isotachophoresis eng
dc.subject van Slyke method eng
dc.subject aminokyseliny cze
dc.subject valin cze
dc.subject kapilární izotachoforéza cze
dc.subject van Slykeho metoda cze
dc.title Izotachoforetické stanovení valinu cze
dc.title.alternative Isotachoforetic determination of valine eng
dc.type diplomová práce cze
dc.contributor.referee Chýlková, Jaromíra
dc.date.accepted 2009
dc.description.abstract-translated This thesis is dealing with isotachophoretic determination of valine. Valine was determinated after converted to 2-hydroxy-3-methylbutanoic acid, that the was consequently analysed by capillary isotachophoresis in anionic mode. The determination was verified in the analyses of model sample and real sample. eng
dc.description.department Katedra analytické chemie cze
dc.thesis.degree-discipline Hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name Ing. cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D20462
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet