Zásoby v Královském pivovaru Krušovice, a.s.

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Myšková, Renáta cze
dc.contributor.author Koutecká, Veronika
dc.date.accessioned 2009-07-03T08:26:38Z
dc.date.available 2009-07-03T08:26:38Z
dc.date.issued 2009
dc.identifier Univerzitní knihovna (archiv) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/33615
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá zásobami ve společnosti Královský pivovar Krušovice, a.s.. Teoretická část zahrnuje posouzení významu zásob, vymezení zásob, klasifikaci zásob, samozřejmě také oceňování, evidenci a řízení zásob. Do této části patří i kapitola, která popisuje zásobování a jeho specifika v pivovarnickém průmyslu. V praktické části práce pojednává především o zásobování pivovaru strategickými surovinami jako je chmel, slad a voda. V této části nechybí jak popis společnosti a obecné postupy v oblasti zásobování, tak ani zásobování pivovaru konkrétně. Také je zde pojednáno o hotových výrobcích a jejich distribuci. Závěr práce obsahuje konečné shrnutí a zhodnocení procesu zásobování strategickými surovinami ve společnosti. cze
dc.format 48 s., 33 s. příloh cze
dc.format.extent 13399808 bytes cze
dc.format.mimetype application/pdf cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights Práce není přístupná cze
dc.subject zásoby cze
dc.subject Zásobování cze
dc.subject pivovarnický průmysl cze
dc.subject Supplies eng
dc.subject supply chain eng
dc.subject brewing industry eng
dc.title Zásoby v Královském pivovaru Krušovice, a.s. cze
dc.title.alternative Resources in the Royal brewery of Krušovice eng
dc.type bakalářská práce cze
dc.date.accepted 2009 cze
dc.description.abstract-translated This bachelor work focuses on analyzing the resources used within the Royal brewery of Krušovice. The theoretical part of the work explains the resource significance, their limitations, resource classification as well as their appraisal, recording and their utilization. Another important part of this chapter is one that describes resource supplying and it's specifications within the brewing industry. Within the practical aspect of this work, resource supplying within the brewing industry of strategic raw materials such as hops, malt and water is fully described. The brewing company is more closely analyzed as well as its general and specific resource supply procedures. The final part of this chapter considers the final products and their distribution. In conclusion, the work has a final summary and a strategic resource supply procedure analysis pertaining to this company. eng
dc.description.department Ústav ekonomiky a managementu cze
dc.thesis.degree-discipline Management podniku - Management malých a středních podniků cze
dc.thesis.degree-name Bc. cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta ekonomicko-správní cze
dc.identifier.signature D19877 cze
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cze
dc.rights.physicalunit práce není přístupná cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet