Zobrazit minimální záznam
dc.contributor.advisor |
Myšková, Renáta |
cze |
dc.contributor.author |
Koutecká, Veronika
|
|
dc.date.accessioned |
2009-07-03T08:26:38Z |
|
dc.date.available |
2009-07-03T08:26:38Z |
|
dc.date.issued |
2009 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (archiv) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/33615 |
|
dc.description.abstract |
Bakalářská práce se zabývá zásobami ve společnosti Královský pivovar Krušovice, a.s.. Teoretická část zahrnuje posouzení významu zásob, vymezení zásob, klasifikaci zásob, samozřejmě také oceňování, evidenci a řízení zásob. Do této části patří i kapitola, která popisuje zásobování a jeho specifika v pivovarnickém průmyslu. V praktické části práce pojednává především o zásobování pivovaru strategickými surovinami jako je chmel, slad a voda. V této části nechybí jak popis společnosti a obecné postupy v oblasti zásobování, tak ani zásobování pivovaru konkrétně. Také je zde pojednáno o hotových výrobcích a jejich distribuci. Závěr práce obsahuje konečné shrnutí a zhodnocení procesu zásobování strategickými surovinami ve společnosti. |
cze |
dc.format |
48 s., 33 s. příloh |
cze |
dc.format.extent |
13399808 bytes |
cze |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
Práce není přístupná |
cze |
dc.subject |
zásoby |
cze |
dc.subject |
Zásobování |
cze |
dc.subject |
pivovarnický průmysl |
cze |
dc.subject |
Supplies |
eng |
dc.subject |
supply chain |
eng |
dc.subject |
brewing industry |
eng |
dc.title |
Zásoby v Královském pivovaru Krušovice, a.s. |
cze |
dc.title.alternative |
Resources in the Royal brewery of Krušovice |
eng |
dc.type |
bakalářská práce |
cze |
dc.date.accepted |
2009 |
cze |
dc.description.abstract-translated |
This bachelor work focuses on analyzing the resources used within the Royal brewery of Krušovice. The theoretical part of the work explains the resource significance, their limitations, resource classification as well as their appraisal, recording and their utilization. Another important part of this chapter is one that describes resource supplying and it's specifications within the brewing industry. Within the practical aspect of this work, resource supplying within the brewing industry of strategic raw materials such as hops, malt and water is fully described. The brewing company is more closely analyzed as well as its general and specific resource supply procedures. The final part of this chapter considers the final products and their distribution. In conclusion, the work has a final summary and a strategic resource supply procedure analysis pertaining to this company. |
eng |
dc.description.department |
Ústav ekonomiky a managementu |
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
Management podniku - Management malých a středních podniků |
cze |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Pardubice. Fakulta ekonomicko-správní |
cze |
dc.identifier.signature |
D19877 |
cze |
dc.thesis.degree-program |
Ekonomika a management |
cze |
dc.rights.physicalunit |
práce není přístupná |
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit minimální záznam
|
Vyhledávání
Procházet
-
Vše v Digitální knihovně
-
Tato kolekce
Můj účet
|