Zásoby v Královském pivovaru Krušovice, a.s.
Bakalářská práceOmezený přístupDatum publikování
2009
Autoři
Vedoucí práce
Oponent
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Bakalářská práce se zabývá zásobami ve společnosti Královský pivovar Krušovice, a.s.. Teoretická část zahrnuje posouzení významu zásob, vymezení zásob, klasifikaci zásob, samozřejmě také oceňování, evidenci a řízení zásob. Do této části patří i kapitola, která popisuje zásobování a jeho specifika v pivovarnickém průmyslu. V praktické části práce pojednává především o zásobování pivovaru strategickými surovinami jako je chmel, slad a voda. V této části nechybí jak popis společnosti a obecné postupy v oblasti zásobování, tak ani zásobování pivovaru konkrétně. Také je zde pojednáno o hotových výrobcích a jejich distribuci. Závěr práce obsahuje konečné shrnutí a zhodnocení procesu zásobování strategickými surovinami ve společnosti.
Rozsah stran
48 s., 33 s. příloh
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Práce není přístupná
Název akce
ISBN
Studijní obor
Management podniku - Management malých a středních podniků
Studijní program
Ekonomika a management
Signatura tištěné verze
D19877
Umístění tištěné verze
Univerzitní knihovna (archiv)
Přístup k tištěné verzi
práce není přístupná
Klíčová slova
zásoby, Zásobování, pivovarnický průmysl, Supplies, supply chain, brewing industry