Stanovení sacharidů ve včelím medu
Bakalářská práce Náhled není k dispozici
Datum publikování
2008
Autoři
Vedoucí práce
Oponent
Název časopisu
Název svazku
Vydavatel
Univerzita Pardubice
Abstrakt
Práce pojednává o fyzikálně-chemických vlastnostech sacharidů a jejich detekci. V praktické části se stanovoval obsah glukosy a redukujících cukrů ve vzorcích včelího medu doporučenými metodami.
Rozsah stran
44 s.
ISSN
Trvalý odkaz na tento záznam
Projekt
Zdrojový dokument
Vydavatelská verze
Přístup k e-verzi
Název akce
ISBN
Studijní obor
Hodnocení a analýza potravin
Studijní program
Chemie a technologie potravin
Signatura tištěné verze
D19386
D19386
D19386
Umístění tištěné verze
Univerzitní knihovna (sklad)
Přístup k tištěné verzi
Klíčová slova
Auerbach-Bodländer-Borriesova metoda, redukující cukry, sacharidy, včelí med, Auerbach-Bodländer-Borries method, reducing sugars, carbohydrate, bee honey