Digitální knihovnaUPCE
 

Stanovení sacharidů ve včelím medu

Bakalářská práce
Náhled není k dispozici

Datum publikování

2008

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Práce pojednává o fyzikálně-chemických vlastnostech sacharidů a jejich detekci. V praktické části se stanovoval obsah glukosy a redukujících cukrů ve vzorcích včelího medu doporučenými metodami.

Rozsah stran

44 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Název akce

ISBN

Studijní obor

Hodnocení a analýza potravin

Studijní program

Chemie a technologie potravin

Signatura tištěné verze

D19386
D19386

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (sklad)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

Auerbach-Bodländer-Borriesova metoda, redukující cukry, sacharidy, včelí med, Auerbach-Bodländer-Borries method, reducing sugars, carbohydrate, bee honey

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced