Kontrola čistoty potravinových doplňků V.

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Ventura, Karel
dc.contributor.author Pázlerová, Romana
dc.date.accessioned 2008-08-12T06:44:24Z
dc.date.available 2008-08-12T06:44:24Z
dc.date.issued 2008
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/28909
dc.description.abstract Diplomová práce je zaměřena na stanovení optimálních podmínek pro extrakci steroidních látek nadkritickou tekutinou z tekuté matrice doplňků stravy. Separace směsi steroidů byla provedena pomocí metody HPLC - UV. cze
dc.format 68 s. cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.subject food supplements eng
dc.subject doping control eng
dc.subject HPLC - UV eng
dc.subject doplňky stravy cze
dc.subject dopingová kontrola cze
dc.title Kontrola čistoty potravinových doplňků V. cze
dc.title.alternative Purity control of food supplements V. eng
dc.type diplomová práce cze
dc.contributor.referee Adam, Martin
dc.date.accepted 2008
dc.description.abstract-translated This thesis deals with the determination of selected steroids from liquid food supplements. To this purpose the experimental optimization of the supercritical fluid extraction (SFE) method followed by high-performance liquid chromatography coupled with UV detection (HPLC-UV) was performed. eng
dc.description.department Katedra analytické chemie cze
dc.thesis.degree-discipline Hodnocení a analýza potravin cze
dc.thesis.degree-name Ing. cze
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická cze
dc.identifier.signature D18182
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet