Digitální knihovnaUPCE
 

Aplikace manažerské etiky v zásobování ČD, a. s.

Bakalářská práceOtevřený přístup
Náhled

Datum publikování

2006

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Práce pojednává o aplikaci manažerské etiky v oblasti zásobování ČD, a.s. Bakalářská práce zahrnuje předmluvu, úvod a osm kapitol včetně závěru. Kapitoli jsou rozděleny do dvou skupin, a to teoretické a praktické části. V teoretické části je uvedena manažerská etika, etika jako část managementu a základní terminologie používaná v manažerské etice. V praktické části je uvedena charakteristika a analýza současného stavu v zásobování ČD, a. s., pomocí dotazníku, možné návrhy a opatření a vyhodnocení a přínos navržených opatření.
This bachelor work deal with aplication of business ethics at logistic ČD, a.s. Bachelor work contains an preface, introduction and eight chapters inclusive of conclusion. The chapters are divided into two sections - theoretical and practical section. The theoretical part is chapter managerial ethics, ethics as the part of management and basic terminology in managerial ethics. The practical part is chapter characterization and analysis of the present condition of supply ČD, a. s., by quastionnaire, possible proposals and measures and evaluation and contribution of proposed measures.

Rozsah stran

45 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Bez omezení

Název akce

ISBN

Studijní obor

Veřejná ekonomika a správa

Studijní program

Hospodářská politika a správa

Signatura tištěné verze

D15085

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (sklad)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

ethics, business ethics, aplication, logistic, Czech Railways, etika, manažerská etika, aplikace, Zásobování, České dráhy

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced