Hygienický monitoring výroby tvarohu pomocí určení ATP systémem HY-LiTE
Přihlásit se
Digitální knihovna UPCE
→
Univerzita Pardubice
→
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.
→
Zobrazit záznam
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Hygienický monitoring výroby tvarohu pomocí určení ATP systémem HY-LiTE
Nováčková, Zdeňka
Soubory tohoto záznamu
URI:
http://hdl.handle.net/10195/21133
Datum publikování:
2001
Typ dokumentu:
diplomová práce
Vedoucí práce:
Vytřasová, Jarmila
Signatura:
D10901
Stav práce:
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou
Studijní obor:
hodnocení a analýza potravin
Abstrakt:
Cílem této práce bylo zjištění hygienického stavu provozního zařízení mlékárny, účinnost různých čistících procesů a porovnání klasické kultivační a bioluminiscenční metody.
Zobrazit celý záznam
Soubory
Velikost
Formát
Zobrazit
K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.
[39568]
Vyhledávání
V Digitální knihovně
V této kolekci
Rozšířené hledání
Procházet
Vše v Digitální knihovně
Komunity a kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Tato kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se