dc.contributor.advisor |
Jandera, Pavel |
cze |
dc.contributor.author |
Škopová, Gabriela
|
|
dc.date.accessioned |
2007-09-30T12:38:00Z |
|
dc.date.available |
2007-09-30T12:38:00Z |
|
dc.date.issued |
2002 |
|
dc.identifier |
Univerzitní knihovna (sklad) |
cze |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10195/21069 |
|
dc.description.abstract |
Cílem práce byla analýza antioxidantů a fenolických látek v nápojích metodou kapalinové chromatografie s CoulArray detekcí. Hlavním úkolem bylo nalezení optimálních podmínek uvedené metody pro stanovení těchto látek v nápojích. Za těchto podmínek byla zjištěna citlivost CoulArray detekce, která byla následně porovnána s citlivostí jiných detekčních technik - fluorescenční, coulochemickou a hmotnostně spektrometrickou detekcí. |
cze |
dc.format |
70 s. |
cze |
dc.format.extent |
|
cze |
dc.format.mimetype |
|
cze |
dc.language.iso |
cze |
|
dc.publisher |
Univerzita Pardubice |
cze |
dc.rights |
|
cze |
dc.subject |
kapalinová chromatografie |
cze |
dc.subject |
coulometrická detekce |
cze |
dc.subject |
fluorescenční detektor |
cze |
dc.subject |
nápoje |
cze |
dc.subject |
fenolické sloučeniny |
cze |
dc.subject |
flavonoidy |
cze |
dc.subject |
Antioxidanty |
cze |
dc.title |
Analýza antioxidantů v nápojích |
cze |
dc.title.alternative |
Analysis of antioxidants in beverages |
cze |
dc.type |
diplomová práce |
cze |
dc.contributor.referee |
|
cze |
dc.date.accepted |
2002 |
cze |
dc.description.abstract-translated |
|
cze |
dc.description.department |
|
cze |
dc.thesis.degree-discipline |
technická analytická a fyzikální chemie |
cze |
dc.thesis.degree-name |
|
cze |
dc.thesis.degree-grantor |
|
cze |
dc.identifier.signature |
D12037 |
cze |
dc.thesis.degree-program |
|
cze |
dc.description.grade |
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou |
cze |