Digitální knihovnaUPCE
 

HPLC/MS analýza polyfenolických látek v chmelu a pivu

Diplomová práce
Náhled není k dispozici

Datum publikování

2006

Vedoucí práce

Oponent

Název časopisu

Název svazku

Vydavatel

Univerzita Pardubice

Abstrakt

Studium fragmentačního chování standardů polyfenolických látek pomocí APCI a ESI ionizace. Analýza vzorků chmelových extraktů a piva pomocí HPLC ve spojení s APCI/MS. Kvantitativní analýza polyfenolických látek v chmelu a pivu pomocí UV a APCI/MS. Studium antioxidačních vlastností vybraných vzorků chmele a piva.

Rozsah stran

60 s.

ISSN

Trvalý odkaz na tento záznam

Projekt

Zdrojový dokument

Vydavatelská verze

Přístup k e-verzi

Název akce

ISBN

Studijní obor

hodnocení a analýza potravin

Studijní program

Signatura tištěné verze

D15269

Umístění tištěné verze

Univerzitní knihovna (sklad)

Přístup k tištěné verzi

Klíčová slova

Hmotnostní spektrometrie, Vysokoúčinná kapalinová chromatografie, ionizace, chmel, pivo, antioxidační kapacita

Endorsement

Review

item.page.supplemented

item.page.referenced