Biogenní aminy v potravinách
Přihlásit se
Digitální knihovna UPCE
→
Univerzita Pardubice
→
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.
→
Zobrazit záznam
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Biogenní aminy v potravinách
Kazihnitková, Hana
Soubory tohoto záznamu
URI:
http://hdl.handle.net/10195/17697
Datum publikování:
2001
Typ dokumentu:
bakalářská práce
Vedoucí práce:
Vytřasová, Jarmila
Signatura:
D11443
Stav práce:
Dokončená práce s úspěšnou obhajobou
Studijní obor:
klinická biologie a chemie
Abstrakt:
Autorka v práci pojednává o vzniku a výskytu biogenních aminů v potravinách. Shrnuje jak jejich pozitivní , tak i negativní vliv na lidský organismus. Dále se zabývá problematikou jejich stanovení.
Zobrazit celý záznam
Soubory
Velikost
Formát
Zobrazit
K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses, dissertations, etc.
[39571]
Vyhledávání
V Digitální knihovně
V této kolekci
Rozšířené hledání
Procházet
Vše v Digitální knihovně
Komunity a kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Tato kolekce
Datum vydání
Autoři
Názvy
Klíčová slova
Můj účet
Přihlásit se