Výskyt a stanovení r. Arcobacter v potravinách

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Vytřasová, Jarmila cze
dc.contributor.author Husková, Zuzana
dc.date.accessioned 2007-09-30T12:00:40Z
dc.date.available 2007-09-30T12:00:40Z
dc.date.issued 2000
dc.identifier Univerzitní knihovna (sklad) cze
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10195/17070
dc.description.abstract Práce se zabývá charakteristikou, výskytem, klinickým významem a metodami stanovení zástupců rodu Arcobacter. cze
dc.format 51 s. cze
dc.format.extent cze
dc.format.mimetype cze
dc.language.iso cze
dc.publisher Univerzita Pardubice cze
dc.rights cze
dc.subject Arcobacter spp. cze
dc.subject Campylobacter cryaerophila cze
dc.subject potraviny cze
dc.title Výskyt a stanovení r. Arcobacter v potravinách cze
dc.title.alternative Occurence and detection of Arcobacter genus in foodstuffs cze
dc.type bakalářská práce cze
dc.contributor.referee cze
dc.date.accepted 2000 cze
dc.description.abstract-translated cze
dc.description.department cze
dc.thesis.degree-discipline klinická biologie a chemie cze
dc.thesis.degree-name cze
dc.thesis.degree-grantor cze
dc.identifier.signature D10649 cze
dc.thesis.degree-program cze
dc.description.grade Dokončená práce s úspěšnou obhajobou cze


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit

K tomuto záznamu nejsou připojeny žádné soubory.

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Vyhledávání


Rozšířené hledání

Procházet

Můj účet